Akbayır Şehit Yusuf Kaya Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz *Çevresi ile barışık,etkili ve öğrenciyi merkeze alan bir okul olarak emsalleri için örnek olmak. * Dünyadaki en modern ve güncel eğitim yaklaşımlarından şekillenen bir eğitim ve öğretim ortamı sunmak • Değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek • Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek • Türkiye´nin nitelikli insan kaynağına katkıda bulunmak • Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak • Eğitim kadrosuna değer veren ve sürekli geliştiren bir yapı olmak

Misyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak · * Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak · * Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak · * Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek · * Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak · * Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 8.35 BAŞLAMA 15.10 BİTİŞ
Servis Bilgisi: 2 TAŞIMALI SERVİSİMİZ BULUNMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akbayirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKBAYIR MAH. KÜÇÜK TİL CAD. ŞEHIT YUSUF KAYA ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 9 İÇ KAPI NO: 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Akbayır Kasabası Yavuz Selim Mah. No 1

Ulaşım Ulaşım problemi bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 13KM UZAKLIKTADIR.